• Ψηφιακές Εκτυπώσεις

    Εκτυπώσεις

    Ψηφιακές – Offset – Μεγάλων διαστάσεων

Ψηφιακές εκτυπώσεις

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτής της τεχνολογικής επανάστασης, στις εκτυπώσεις, που έφερε η ψηφιακή εκτύπωση, είναι η ευελιξία και η ταχύτητα. Με την συγκεκριμένη μέθοδο εκτύπωσης καλύπτεται η ανάγκη για επιλεγμένες εκτυπώσεις, κατευθείαν από ηλεκτρονικό αρχείο, γεγονός που μας επιτρέπει να αποφύγουμε τη χρονοβόρα διαδικασία των ενδιάμεσων σταδίων (φιλμ, μοντάζ και τσίγκοι) που χρειάζεται η offset εκτύπωση. Επιπλέον, η ψηφιακή εκτύπωση καλύπτει επικοινωνιακές ανάγκες μέσα από πολύ ιδιαίτερες εφαρμογές, όπως είναι η εκτύπωση κατά παραγγελία (print on demand) και η τεχνολογία των μεταβλητών δεδομένων.

Γιατί Ψηφιακή Εκτύπωση;

Για προσαρμοσμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες σε μικρό τιράζ.

Για εφαρμογές μεταβλητών δεδομένων, Bar Codes, IDs, κ.α.

Για εύκολη και οικονομική παραγωγή

Για ταχύτητα και υψηλή ποιότητα

Η konica 1100 αποτελεί τη ναυαρχίδα μας στις ψηφιακές εκτυπώσεις

  • Εκτυπώσεις

Offset εκτυπώσεις

Η offset εκτύπωση είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος εκτύπωσης. Το βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι μπορούμε να εκτυπώσουμε μεγάλες ποσότητες σε μεγάλη ταχύτητα. Μας δίνει επίσης τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε περισσότερα από 4 χρώματα στην ίδια επιφάνεια (pantone).

Γιατί Offset Εκτύπωση;

•  Για μεγάλο τιράζ

•  Για εξειδικευμένο εκτυπωτικό αποτέλεσμα

•  Για περισσότερα χρώματα πέρα από την απλή τετραχρωμία

•  Για μεγαλύτερη ταχύτητα εκτύπωσης

Η 5χρωμη offset επί τω έργω

  • offset εκτυπώσεις

Εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων

Στις εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων μας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσουμε με απόλυτη ακρίβεια σε μεγάλες επιφάνειες κάθε είδους. Οι εκτυπώσεις αυτού του είδους χρησιμοποιούνται για:
Posters – Banners – Γιγαντοαφίσες – Επιγραφές – Ταμπέλες – Πανό – Ταπετσαρίες – Γραφικά Δαπέδων – Εκθεσιακά stands – Διακόσμηση επαγγελματικών & εκθεσιακών χώρων – Αρχιτεκτονικές κατασκευές

Τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, εγγυώνται αντοχή στο χρόνο και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Επιλέξτε μέσα από μία ποικιλία υλικών:

Μουσαμάς – Αυτοκόλλητο βινύλιο – Backlit – Διάτρητο αυτοκόλλητο (one way) – Καμβάς – Pvc – Plexiglass – Pvc Forex – Kp fix – Floor graphics – Ύφασμα – Σημαία

Μετεκτυπωτικές Υπηρεσίες

Σε κάθε υλικό που θα επιλέξετε για την εκτύπωσή σας, αναλαμβάνουμε να κάνουμε κάθε μετεκτυπωτική εργασία που χρειάζεται, ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα:

Μπουντούζια – Μανίκια με σωλήνα – Μπουντούζια ενισχυμένα με σχοινί – Πλαστικοποίηση- Βερνίκι – Τελάρωμα

Τοποθέτηση
Ειδικευμένοι τεχνίτες αναλαμβάνουν να τοποθετήσουν στο χώρο σας οποιαδήποτε εκτύπωση έχετε παραγγείλει, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί.

Τεχνολογία μεταβλητών δεδομένων (VDP)

Η τεχνολογία μεταβλητών δεδομένων (Variable Data Printing), δίνει τη δυνατότητα να προσωποποιήσετε την επικοινωνία σας. Εκτυπώστε διαφορετικές εικόνες και θέματα συνοδευόμενα με αντίστοιχα κείμενα. Με αυτόν τον τρόπο έχετε την ευκαιρία να προσωποποιήσετε τα έντυπά σας.
Εφαρμόστε λοιπόν την συγκεκριμένη τεχνολογία, σε κάρτες, προσκλήσεις, καταλόγους, newsletters, σημειωματάρια, ημερολόγια, folders και επαγγελματικά δώρα.
Κάνετε τους πελάτες σας να νοιώσουν μοναδικοί.