• Ψηφιακές Εκτυπώσεις

     Ποιοί Είμαστε

    Μάθετε Τα  Πάντα Για Την Εταιρεία Μας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης, του marketing και των εκτυπώσεων από το 1998. Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας, κύριο μέλημά μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας προτείνοντάς τους λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους αλλά και στις απαιτήσεις της αγοράς.

Η 35 μελής ομάδα μας, αποτελείται από στελέχη με κατάλληλη εκπαίδευση και εμπειρία που βρίσκονται δίπλα σας σε όλες τις φάσεις της δημιουργίας του εντύπου ή του site σας, της χάραξης του marketing plan αλλά και της διαδικτυακής σας επικοινωνίας.

Το μυστικό μας βρίσκεται στο κέφι και το μεράκι για τη δουλειά μας. Εργαζόμαστε αδιάκοπα γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και βλέπουμε τους πελάτες μας σαν φίλους και συνεργάτες.

Η επιτυχία μας οφείλεται στην επικοινωνία που έχουμε με τους συνεργάτες μας. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η συνεργασία μας, αρχίζει μία διαδικασία διερεύνησης των αναγκών σας, ώστε να προχωρήσουμε στη σύλληψη της ιδέας που θα είναι σύμφωνη με όσα μας έχετε ζητήσει.

Αυτό είναι και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα: ακούμε τους συνεργάτες μας και λειτουργούμε ομαδικά. Στο πάθος μας για δημιουργικότητα και πρωτοπορία θα βρείτε τον καλύτερο σύμμαχο για την επιχείρησή σας.