• Ψηφιακές Εκτυπώσεις Αθήνα

     Υπηρεσίες

Our expertise

Εκτυπώσεις

Η εταιρεία μας εδρεύει σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 3 επιπέδων και 600 τ.μ.. Διαθέτει 6 σύγχρονες παραγωγικές μονάδες, τελευταίας τεχνολογίας με πλήρη εκτυπωτικό και μετεκτυπωτικό εξοπλισμό. Το γεγονός ότι όλος ο εξοπλισμός μας βρίσκεται στην έδρα μας, εγγυάται οικονομία κόστους και  χρόνου, πλήρη έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής και του τελικού αποτελέσματος και απόλυτη συνέπεια και ταχύτητα στις παραδόσεις (ακόμη και αυθημερόν).

Δείτε τα μηχανήματά μας και μάθετε περισσότερα για τις εκτυπώσεις

Slide Background
Our expertise

Marketing - Διαφήμιση

“A goal without a plan is just a wish”

Το marketing, είναι ένα σύνολο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που κατευθύνουν την ανοδική πορεία κάθε εταιρείας. Για το λόγο αυτό οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν στις εκτυπώσεις και στο σχεδιασμό τους. Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε, να διατηρήσετε και να ενδυναμώσετε μακροπρόθεσμες και κερδοφόρες σχέσεις με τους παλαιούς και νέους πελάτες σας.

“The man who stops advertising to save money is like the man who stops the clock to save time”

Η διαφήμιση, είναι η δημιουργική στρατηγική κάθε εταιρείας. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία στο χώρο της διαφήμισης, τόσο σε επίπεδο above the line (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο και internet) όσο και σε επίπεδο below the line (promotion, newsletters, κατάλογοι, flyers κ.λ.π.). Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να δημιουργήσουμε την εικόνα που επιθυμείτε για την επιχείρησή σας.

Slide Background
Our expertise

Κατασκευή Ιστοσελίδων – Social Media

Ανταποκρινόμενοι στα σύγχρονα δεδομένα της αγοράς, η εταιρεία μας αναλαμβάνει είτε να κατασκευάσει από την αρχή είτε να ανακατασκευάσει και να βελτιώσει την εικόνα του εταιρικού σας site. Με γνώμονά μας τις ανάγκες σας και το μερίδιο της αγοράς στο οποίο θέλετε να απευθυνθείτε, δημιουργούμε μαζί το site σας και δίνουμε έμφαση τόσο στην σχεδιαστική όσο και στην λειτουργική αρτιότητά του. Στόχος μας είμαι το site σας να αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία σας και να διαθέτει εύκολο και εύχρηστο menu πλοήγησης, κατανοητό σε κάθε χρήστη.

Ταυτόχρονα, αναγνωρίζοντας ότι τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook – Twitter – Linkedin) διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα καταναλωτών και επιχειρήσεων, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των εταιρικών σας social media, μετατρέποντάς τα σε ένα πολύτιμο εργαλείο marketing. Σε αυτό το πλαίσιο, φροντίζουμε να έχετε μεθοδική παρουσία, ελκυστικό περιεχόμενο και συχνότητα δημοσιεύσεων, που θα ενισχύουν τη σχέση εμπιστοσύνης που έχετε χτίσει με τους πελάτες σας.

Slide Background
Slide Background

Δείτε το Portfolio μας

Κλικ εδώ