• Το Pantone Χρώμα Της Χρονιάς Για Το 2017

    Χρώμα Της Χρονιάς Για Το 2017

Το Pantone Χρώμα Της Χρονιάς Για Το 2017

Το φετινό χρώμα της χρονιάς είναι το Greenery!

Όμως, γιατί πράσινο; Για την Pantone, το πράσινο είναι «το σύμβολο των νέων ξεκινημάτων». Η ελπίδα για κάθε χρονιά (αλλά κυρίως για το 2017) είναι μια νέα, καινούρια αρχή που θα φέρει όλους τους ανθρώπους κοντά και το «Greenery» είναι το χρώμα αυτής της καινούριας αρχής!

Η Leatrice Eiseman, η Εκτελεστική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Χρώματος Pantone λέει ότι «το πράσινο εισβάλλει στο 2017 για να μας δώσει τη διαβεβαίωση που λαχταρούμε μέσα σε ένα ταραχώδες κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον. Ικανοποιώντας την αυξανόμενη επιθυμία μας να ανανεωθούμε και να αναζωογονηθούμε, το Greenery συμβολίζει την επανασύνδεση που επιδιώκουμε με τη φύση, μεταξύ μας και με ένα μεγαλύτερο σκοπό».

Το πράσινο είναι ο συμβολισμός του περιβάλλοντος

Αναλύοντας την τελευταία πρόταση της Eiseman, «το πράσινο» είναι ο συμβολισμός του περιβάλλοντος. Έχει ως στόχο να επιβεβαιώσει την ανάγκη να ξεφύγουμε από την τεχνολογία και να απολαύσουμε λίγο περισσότερο το πράσινο της φύσης. Σε συνέντευξή της στο Forbes, η Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Χρώματος της Pantone, Laurie Pressman, είπε ότι “Υπάρχει μια αυξανόμενη επιθυμία, να επανασυνδεθούμε με τη φύση και ό,τι είναι πραγματικό και να βρεθούν τρόποι για να αποσυνδεθούμε από την τεχνολογία. Χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα. Πρέπει να σταματήσουμε και να αναπνεύσουμε”. Είπε επίσης ότι  “«το Greenery» αφορά την ενότητα και την κοινότητα, τη σύνδεση με τον εαυτό μας και τους άλλους και έναν υψηλότερο σκοπό, τη Φύση”.

Για να ξεκινήσετε την επόμενη πολύχρωμη εργασίας σας, πατήστε εδώ για να επικοινωνήσετε με το Grafima.